قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

تهیه لایحه محدود کردن اختیارات رئیس جمهور آمریکا در استفاده از سلاح‌های هسته‌ای

تهیه لایحه محدود کردن اختیارات رئیس جمهور آمریکا در استفاده از سلاح‌های هسته‌ای قانون گذاران آمریکایی لایحه‌ای را برای محدودکردن اختیارات رئیس جمهور در استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تهیه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۷۵

 به گزارش راهبرد معاصر قانون گذاران آمریکایی لایحه ای را برای محدودکردن اختیارات رئیس جمهور در استفاده از سلاح های هسته ای تهیه کردند.

 

دفتر مطبوعاتی سناتور اد مارکی از ایالت ماساچوست اعلام کرد قانون گذاران آمریکایی لایحه ای را تهیه کردند که براساس آن اختیارات رئیس جمهور در صدور فرمان استفاده از سلاح های هسته ای بدون تایید کنگره، محدود می شود.

 

براساس اعلام این دفتر، طبق این لایحه هیچ رئیس جمهوری به تنهایی و بدون تایید کنگره حق یا صلاحیت قانونی اعلام جنگ هسته ای و صدور فرمان حمله هسته ای را ندارد.

 

براساس این گزارش، متن این لایحه که توسط اد مارکی و تد لئو از ایالت کالیفرنیا تهیه شده، قدرت رئیس جمهور در حوزه سلاح های هسته ای محدود می شود.

 

قانون گذاران پیشنهاد کرده اند که هیچ رئیس جمهوری در تاریخ آمریکا بدون تایید کنگره اجازه صدور حمله هسته ای را نداشته باشد.   

 

تد لئو تصریح کرد در صورت لزوم کنگره وظیفه قانونی دارد تا اعلام جنگ کند و در مورد استفاده از سلاح هسته ای تصمیم گیری کند.

 

براساس این لایحه، رئیس جمهور تنها صلاحیت صدور مجوز استفاده از سلاح های هسته ای را دارد و دستور استفاده از این سلاح ها باید برطبق الزاماتی تحت مجموعه یکسانی از عدالت نظامی صادر شود. کنگره باید قدرتی انحصاری تحت لوای قانون برای اعلام جنگ داشته باشد و بررسی ها و سنجش های لازم را برای صلاحیت رئیس جمهور به منظور تایید استفاده از سلاح هسته ای ارائه دهد.

 

در این لایحه آمده است تنظیم کنندگان این لایحه دریافتند که تصمیم آنی برای صدور دستور جنگ که می تواند منجر به کشتار دسته جمعی ونابودی جوامع شهری شود، باید توسط نمایندگان مردم و نه یک فرد انجام شود. سلاح های هسته ای، سلاح های قدرتمندی هستند که توانایی قتل عام همزمان میلیون ها نفر را داشته و نتایج و پیامدهای بلندمدتی بر سلامتی و محیط زیست جهانی داشته باشد و به طور مستقیم صلح جهانی را تحت تاثیر قرار داده و ایالات متحده را در معرض خطر وجودی ناشی از حملات هسته ای تلافی جویانه قرار دهد.    

 

این در حالی است که این دو نماینده کنگره لایحه مشابهی را در سال 2016 در کنگره مطرح کرده بودند اما این لایحه در آن زمان تصویب نشد/تسنیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار